Helaas! We zitten helemaal vol!

Wilt u op de reservelijst geplaatst worden? Neemt u dan contact met ons op via info@jaarcongreskwaliteit.nl of tel.: 0172 57 87 30.

Over dit evenement

Op 15 mei wordt, in geheel vernieuwde vorm, het Jaarcongres Kwaliteit 2018 georganiseerd. In een steeds sneller veranderende wereld ­moeten bedrijven doorlopend en ingrijpend ­kunnen ­veranderen. Aanpassingsvermogen is het ­sleutelwoord, maar welke succesfactoren spelen daarbij een rol? Onze hele manier van werken en ­organiseren vraagt om een niet aflatende stroom aan ­innovaties, op steeds meer deelgebieden. Technologische maar bijvoorbeeld ook ­sociale ­ontwikkelingen vormen bedreigingen maar ­gelukkig ook kansen, maar die zult u wel moeten herkennen en kunnen benutten. Kom ook naar dit inspirerende congres, laat u verrassen door de antwoorden en leer van drie topsprekers en verschillende toonaangevende partijen wat deze ontwikkelingen voor u én uw ­organisatie betekenen… en hoe u hier concreet (!) op in kunt spelen.

 

KORTING VOOR ABONNEES

Abonnees van Kwaliteit in Bedrijf ontvangen een korting van € 200- op hun deelname aan het congres. Bent u nog geen abonnee? Neem dan een abonnement en profiteer gelijk van de korting!  Bekijk hier de verschillende abonnementen.  

 

ZEER AANTREKKELIJKE COLLEGAKORTING

Wij willen zoveel mogelijk mensen binnen uw organisatie inspireren. Daarnaast is het ook veel leuker om samen met collega's het Jaarcongres Kwaliteit te bezoeken. Wij bieden daarom ook zeer aantrekkelijke collegakortingen:

  • 2 personen 10% korting op het totaalbedrag
  • 3 personen 15% korting op het totaalbedrag
  • 4 personen 25% korting op het totaalbedrag

Wilt u met 5 personen of meer komen? Vraag ons dan om de aantrekkelijke Package deals (info@jaarcongreskwaliteit.nl / tel.: 0172 57 87 30). 

 

VOOR WIE?

Het Jaarcongres Kwaliteit is gericht op kwaliteits (KAM)-managers, bestuurders/directieleden, leidinggevenden, auditoren, team- en projectleiders, beleidsadviseurs, consultants, MKB-ondernemers, enzovoort.

Contact
bob@jaarcongreskwaliteit.nl
(0172) 57 87 30
De Rijtuigenloods
Piet Mondriaanplein 61
3812 GZ Amersfoort
NL